Премини към основното съдържание
Нашата гаранция е подкрепена от над 40 години в бизнеса със стълби.

Нашата гаранция е подкрепена от над 40 години в бизнеса със стълби.


Искрено вярваме, че нашите стълби са най-добрите в света. Подлагаме продуктите си на строги тестове, за да гарантираме, че стълбата, на която се доверявате, е изработена по най-високите стандарти. Вероятно никога няма да срещнете проблем с вашата стълба Little GiantLadder, но в малко вероятния случай, че в рамките на срока на експлоатация на първоначалната покупкаоткриете проблем, причинен от дефекти в изработката или материалите, ние с удоволствие ще ремонтираме или заменим, по наше желание и без разходи за първоначалния купувач. Единственото, за което ви молим, е да закарате стълбата си до нашия производствен обект в Спрингвил, щата Юта. Ако се установи, че проблемът се покрива от нашата гаранция, ние ще се погрижим за останалото. Всички разходи за превоз до и от фабриката са за сметка на клиента. Ако е необходима замяна и вашият продукт вече не е наличен, ще бъде заменен със съпоставим продукт.

Малките гигантски стълби са тествани да издържат на нормално износване, но не са неразрушими и могат да бъдат повредени при неправилна употреба. Нашата гаранция, както и другите гаранции по света, не покрива износване, неправилна употреба и/или злоупотреба. Но ние гарантираме своевременно разрешаване на проблема на справедлива цена. Неправилната употреба може да включва, но не се ограничава до, повреди от превозни средства, инструменти, хора, животни, падащи предмети и използване на Little Giantladder по начин, който противоречи на предупредителните/инструктивните етикети и ръководството за експлоатация. Ако се нуждаете от ръководство за експлоатация, моля, свържете се с нас и ние ще ви го изпратим.

Преди да изпратите продукта си обратно за гаранционен преглед, моля, обадете ни се на 0889577775, за да получите разрешение за връщане на стока или RMA от нашия отдел за обслужване на клиенти. Върнете стълбата си предварително платена, застрахована и в картонена опаковка. Включете вашето име, адрес, телефонен номер, доказателство за покупка и кратко описание на проблема. Адресът за връщане на продукта е: Little Giant Ladder Systems, Attention: Бургас, 8000, ул.Одрин112. Можете да получите достъп до повече информация за всички стълби Little GiantLadder, като отидете на нашия уебсайт: littlegiantladder.eu.

Отговорността на Little Giant Ladder Systemsпо тази гаранция се ограничава единствено до ремонт или замяна на стълбата в рамките на гаранционния период; и Little Giant Ladder Systems не носи отговорност при никакви обстоятелства за последващи или случайни щети, включително, но не само, за телесни повреди или разходи за труд. Някои държави не разрешават изключването или ограничаването на случайни или последващи щети, така че това изключване може да не важи за вас.

Ограничена доживотна гаранция на Little Giant Ladder Systems v36.12При никакви обстоятелства Little Giant Ladder Systems не носи отговорност за каквито и да било разходи във връзка с ремонти, извършени от лица, различни от фабриката или оторизирания сервиз, освен ако тези ремонти не са изрично писмено разрешени от Little Giant Ladder Systems.

Оригиналната система за стълби Little Giant съществува от 1972 г. и е осигурила удовлетворение на милиони клиенти. Така че бъдете сигурни, че ако някога се нуждаете от помощс вашата стълба, ние все още ще бъдем тук, за да се погрижим за вас.

Благодарим ви, че купувате продукти на Little Giant!

ИЗПИТАЙТЕ РАЗЛИКАТА С LITTLE GIANT LADDERS

Количката ви е празна.

Добавете продукт в количката