Нашата гаранция е подкрепена от повече от 40 години в бизнеса със стълби.

Ние искрено вярваме, че нашите стълби са най-добрите в света. Подлагаме всички наши продукти на строги тестове, за да се уверите, че стълбата на която разчитате е изградена съобразно най-високите стандарти. Вероятно никога няма да срещнете проблем със стълбите Little Giant Ladder, но в случай, че откриете проблем причинен от дефекти в работата или материалите, ще бъдем щастливи да ремонтираме или заменим, по наш избор и без допълнителни разходи за ваша сметка. Единственото за което ще ви помолим е да доставите стълбата до описания по-долу адрес. Ако се установи, че проблемът е покрит от гаранцията, ние ще се погрижим за останалото. Транспортът се заплащат от клиента. Ако е необходима подмяна, а вашият продукт вече не е наличен, то ще получите сроден продукт със същите качества.

Little Giant Ladders се тестват, за да издържат на нормално износване, но не са неразрушими и могат да бъдат повредени от неправилна употреба. Гаранцията ни, както и другите гаранции по света, не покриват износване или злоупотреба. Но ние предлагаме навременна смяна на справедлива цена. В злоупотребата се включват, но не се ограничават до: увреждане от превозни средства, инструменти, хора, животни, падащи предмети и др. Ако се нуждаете от ръководство за собственика, моля, свържете се с нас и ние ще ви изпратим такова.

Преди да изпратите продукта си обратно за гаранционен преглед, моля, обадете ни се на телефон 0889577775 , за да получите потвърждение от нашия отдел за обслужване на клиенти. Върнете стълбата, предплатена, застрахована и в картонена кутия. Включете вашето име, адрес, телефонен номер, доказателство за покупката и кратко описание на проблема. Адресът за връщане на продукта е Дистрибутор на Малкия гигант ООД:  Гаранционен отдел, адрес гр. Бургас, ул. Одрин 112. Повече информация относно всички Little Giant стълби има на нашия уебсайт: littlegiantladder.bg.

Отговорността на Little Giant Ladder Systems по тази гаранция се ограничават единствено до ремонт или подмяна на стълбата в рамките на гаранциония срок. Дистрибутор на Малкия гигант ООД,  не носи отговорност, при никакви обстоятелства, за последващи или случайни щети, включително, но не само, телесни повреди или разходи за труд. В някои държави не се позволява изключването или ограничаването на случайни или последващи вреди, така че това изключване може да не се отнася за вас. При никакви обстоятелства Дистрибутор на Малкия гигант ООД не носи отговорност за каквито и да било разходи във връзка с всякакви ремонти, направени от някой друг, различен от фабричния или оторизиран сервиз, освен ако такива ремонти, не са специално оторизирани писмено от Дистрибутор на Малкия гигант ООД

Оригиналните Little Giant Ladder Systems съществуват от 1972 г. и са удовлетворили милиони клиенти. Бъдете сигурни, че ако някога се нуждаете от помощ с вашата стълба ще бъдем тук и ще се погрижим за вас.

Благодарим Ви за покупката!